Εξεταστέα Ύλη του ΥΕΠ «Πολιτική (και) Επικοινωνία»


imageΣύμφωνα με ανακοίνωση του διδάσκοντα, κυρίου Καραγιάννη, στην ιστοσελίδα του τμήματος, η εξεταστέα ύλη του ΥΕΠ μαθήματος «Πολιτική (και) Επικοινωνία» είναι η κάτωθι:

  •  Jacques Gerstle, Η Πολιτική Επικοινωνία, εκδ. ΤΥΠΩΘΗΤΩ/ΔΑΡΔΑΝΟΣ, Αθήνα 2014 (όλο το βιβλίο) και
  • Νίκος Δεμερτζής, Πολιτική Επικοινωνία. Διακινδύνευση, Δημοσιότητα, Διαδίκτυο, εκδ. Παπαζήσης, Αθήνα 2002, (τα κεφάλαια 1-4).
  • Επικουρικά στην οργάνωση της μελέτης σας μπορεί να χρησιμεύσουν και οι διαφάνειες που χρησιμοποιήθηκαν στις παραδόσεις και οι οποίες μπορούν να καταφορτωθούν (downloading) στον εξής ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link): https://elearn.uoc.gr/course/view.php?id=405. Οι εν λόγω διαφάνειες προσανατολίζουν στη σχετική βιβλιογραφία και σε καμιά περίπτωση δεν την υποκαθιστούν.
  • Πρόσθετες βιβλιογραφικές αναφορές των θεμάτων που συζητήθηκαν στη διάρκεια του μαθήματος περιλαμβάνονται στο syllabus του μαθήματος.
Advertisements

Ετικέτες: , , , ,

About ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης

Αυτό είναι το επίσημο blog της Φοιτητικής Παράταξης που έθεσε νέες αρχές και δεδομένα εκπροσώπησης των φοιτητών στα Όργανα Διοίκησης και Συνδιοίκησης του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης είναι η παράταξη που συνέβαλλε στην εξέλιξη του τμήματος, τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και σε επίπεδο δομής και προγράμματος σπουδών. Η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, ανέτρεψε τα δεδομένα μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση των φοιτητών, που την ίδρυσαν κάτα την ακαδημαϊκή χρονιά 1999-2000. Ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης, από ιδρύσεώς της, αποτέλεσε τη συνισταμένη της αντίδρασης των φοιτητών απέναντι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: