Προς Γνώση κι Επιμόρφωση… αλλά και Συμμόρφωση!


imageΑγαπητοί συνάδελφοι της ΠΑΣΠ Πολιτικού,

Αρχικά, θα θέλαμε να σας δώσουμε συγχαρητήρια γιατί έπειτα από τόσα χρόνια ως αδρανής παράταξη καταφέρατε επιτέλους να πρωτοκολλήσετε πρόταση στη γραμματεία του Τμήματος. Μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους το γεγονός πως μετα από μία θητεία σας σαν στελέχη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ μάθατε κάτι.

Θα θέλαμε ακόμη να σας ενημερώσουμε, πως το Τμήμα στο οποίο φοιτάτε, ονομάζεται Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης.

Επίσης, να σας ενημερώσουμε πως για ακόμη μια φορά ήρθατε δεύτεροι αφού την Δευτέρα 23/1/2017 ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ πρωτοκολλήσαμε προτάσεις για την εμβολιμη εξεταστική στη γραμματεία του Τμήματος με αριθμό πρωτοκόλλου 211.

Τέλος, καλό θα ήταν πριν πρωτοκολλησετε κάποια πρόταση να γνωρίζετε πως η ουσία της εμβολιμης εξεταστικής είναι να μπορεί ο κάθε επι πτυχίω φοιτητής να εξετάζεται στο σύνολο των χρωστουμενων μαθηματων, ανεξαρτήτως εξαμήνου, επομένως θα θεωρήσουμε τουλάχιστον άστοχες τις προτάσεις σας.
Θα σας παροτρύνουμε, αν δεν γνωρίζετε τον οδηγό σπουδών, ή την ουσία της πτυχιακή εξεταστικής, να απευθυνθείτε στη μοναδική υπεύθυνη παράταξη του Τμήματος, που δεν είναι άλλη από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικής Επιστήμης. Θα ήταν χαρά μας να σας ενημερώσουμε.

Επίσης, θεωρούμε γελοίο να καπηλεύεστε την διεξαγωγή εμβολιμης τη στιγμή που ήδη το Τμήμα είχε βγάλει ανακοίνωση.
Μπορείτε ελεύθερα να συνεχίσετε να μας αντιγράφετε, άλλωστε δεν μπορείτε να κάνετε και κάτι άλλο, αλλά να σας θυμίσουμε ότι ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ δεν θα (ξανα)γίνετε ΠΟΤΕ!!!!

ΥΓ: Συνάδελφοι, σε λίγο θα μας πείτε ότι έχετε προσωπική επικοινωνία με τον Υπουργό Παιδείας, τη στιγμή που δεν γνωρίζετε καν πως λέγεται το Τμήμα στο οποίο σπουδάζετε (υποτίθεται)! Είστε τουλάχιστον τραγικοί!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: